Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2012-12-03 14:16:31

zjzbigniew
zjzbigniew
Reputacja: +  0  -

zakup bieżni

Witam!
Jestem zainteresowany zakupem bieżni do użytku domowego. Sprzęt dla 2 osób, max. ok 2 h dziennie. Na firmę Kettler mnie nie stać. W Decathlonie jest obecnie promocja modelu PROFORM PF710. Czy ktoś się zetknął z tą marką. Za każdą dobrą radę z góry dziękuję.

#2 2014-12-12 15:16:38

romankulska
romankulska

zakup bieżni

podbijam zeby nie zaśmiecać forum. chce kupić bieżnię do domowej siłowni i tak mysle czy ładowac kasę w elektryczną? mam niby budzet tylko zastanawiam sie czy faktcyznie jest sens? planuje dosyć intensywne treningi i pewnie nie tylko ja bede korzystał z sprzentu.od ilu zaczynają się wogole porządne sprzenty?

#3 2014-12-15 13:30:26

Ania_ABCfitness
Ania_ABCfitness

zakup bieżni

Jesli planujesz intensywne treningi, a w dodatku ze sprzętu będzie korzystało więcej osób to myślę, że warto zainwestować w bieżnię elektryczną. Daje ona większe możliwości dostosowania do danego użytkownika - np. dzięki wbudowanym programom, opcji stworzenia własnego programu czy regulacji stopnia nachylenia. Parametry i ceny sprzętów łatwo można porównać w różnych rankingach, jak np. http://www.videotesty.pl/ranking/Bieznia/2014/1/Trzymaj-forme-nawet-podczas-zimy-Top-10-biezni/, łatwiej wtedy podjąć decyzję .

Stopka forum

Narzędzia moderatora