Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2011-07-10 23:35:59

Jagodowo
Jagodowo
Reputacja: +  0  -

Po prostu dzień dobry.

Forum dopiero rozwija się, więc pomyślałem, że może i warto po prostu poznać się z użytkownikami, a nie tylko sąsiadami z jednego miasta.

Jestem Maciek, mieszkam w Wałbrzychu. W maju skończyłem 19 lat, mój nick podchodzi od imienia mojej cudownej partnerki. Biegam od dłuższego czasu, jednak nie udaje mi się pozostać systematyczny. Teraz moim najbliższym celem jest Bieg na Śnieżkę, który odbędzie się w następną sobotę. Trenuję bardziej poważnie, choć bez żadnego planu. Trzeba odbudować to, co gdzieś tam zanikło przez te wszystkie przerwy.

Jedynym czasem, jakim mogę się pochwalić jest 43:11 w crossie na 10 kilometrów. Było to na jesień 2 lata temu. Teraz tylko mi marzyć o takim wyniku.

Pozdrawiam i zapraszam do wpisywania!

#2 2011-07-11 22:29:36

krzych_ch
krzych_ch

Po prostu dzień dobry.

Witaj, biegłem w 1 edycji moutain marathon na czantorie, była masakra! no ale od dłuższego czasu bez formy. Nie ma to jak bieganie po górach, jak mam biegać asfaltem i w dodatku w koło to mam kontuzje, kaca, przetrenowanie i sraczke Ale góry to co innego! Powodzenia, wybrał bym się ale urodziny żony..

#3 2011-07-14 21:38:59

Jagodowo
Jagodowo

Po prostu dzień dobry.

Ych, liczyłem, że dość duża grupa osób się wpisze, kilka słów o sobie, o swoim bieganiu, a tu klapa .

#4 2011-07-15 08:14:46

Voytek
Voytek

Po prostu dzień dobry.

Hej wszystkim,
Jestem Wojtek i mieszkam w Żarowie (to akurat można wywnioskować z mojego profilu ). Biegam odkąd pamiętam, ale zawsze były przerwy, aktualnie biegam od końca maja i w miarę regularnie. Poza bieganiem praca zawodowa i sędziowanie spotkań piłkarskich.

--
[run-log.com]

#5 2011-08-03 16:19:06

sojkin
sojkin

Po prostu dzień dobry.

Witam wszystkich serdecznie!

Do biegania skłoniło mnie moje sadełko które pielęgnowałem latami siedząc przed komputerem. Przeszliśmy ze sobą poważną rozmowę i postanowiliśmy się rozstać nigdy wcześniej nie biegałem stad też moja ciekawość skusiła mnie do wpisania paru haseł związanych z biegami do góógli i oto jestem tutaj. W prawdzie nie mam jeszcze doświadczenia żadnego związanego z bieganiem ale muszę przyznać ze pomysł portalu jest doskonały. Gratuluje!

--
[run-log.com]

#6 2011-08-05 09:57:40

d4ron
d4ron

Po prostu dzień dobry.

Cześć

Mam na imię Marcin, jestem studentem z Sochaczewa. Bieganiem zaraziłem się w zeszłym roku, ale bałem się zaczynać zimą. Dlatego wystartowałem od zera w kwietniu.

Po kilku miesiącach zapomniałem o problemach z przeczłapaniem przez 5 minut, zgubiłem ładny kawałek sadła i w końcu zdecydowałem się na udział w XXI Biegu Powstania Warszawskiego - (5 km - 21:50)

Teraz staram się biegać w miarę regularnie 3-4x w tygodniu z nastawieniem na przygotowanie do udziału w kilku imprezach w październiku i listopadzie (dystans do 10 km).
Pozdrawiam.

--

Edytowany d4ron (2011-08-05 09:58:07)

#7 2011-08-29 19:30:08

swister
swister

Po prostu dzień dobry.

Witam
Jestem Artur, mam 19 lat, a mieszkam w Radomiu. Biegam od niedawna, główną motywacją do rozpoczęcia były testy sprawnościowe na WAT - gdzie planuję się dostać w przyszłym roku. Wracam po rocznej przerwie do sportu po kontuzji pleców i chyba nie jest tak źle z moją kondycją, czego się obawiałem.
Strona bardzo mi się spodobała, więc planuję tu wracać jak najczęściej i na bieżąco uzupełniać dzienniczek. Założyciele mieli świetny pomysł, nic tylko pogratulować
Tak więc - zaczynam od września. Pozdrawiam!

Edytowany swister (2011-08-29 23:26:11)

#8 2011-08-31 16:16:14

Renata84
Renata84

Po prostu dzień dobry.

to teraz ja Renata i jestem z Włoszczowy małego ale idealnego do biegania miasteczka jestem studentką Katowickiego GWSH a bieganie zaczęłam jakieś 4 lata temu jak nie wcześniej i bardzo to lubię. Tak dla przyjemności, oderwania się od problemów dnia codziennego, zdrowia i kondycji. Podobno osoby biegające wyglądają młodziej od swoich rówieśników więc biegam i jeszcze raz biegam. Pozdrawiam wszystkich biegających

--
Zdrowie, kondycja i dobry humor - czego chcieć więcej????:D:D:D:D

#9 2011-11-09 19:52:47

Heinz
Heinz

Po prostu dzień dobry.

Witam!

Jestem początkujący. Dziś zacząłem 5 tydzień biegania ((7'+3')x3 wt, czw, sb, nd). Motywacja? Tego lata Tatry Słowackie skopały mi tyłek, za rok chcę powtórzyć wypad i być do niego lepiej przygotowanym.
Życzcie mi wytrwałości proszę, bo nogi bolą i nie wiem jak długo pociągnę, ale na razie idę w zaparte
pozdrawiam!

Stopka forum

Narzędzia moderatora