Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2013-05-04 23:20:44

Mateo_kslo
Mateo_kslo
Reputacja: +  1  -

usb ant stick garmin

Hej, 29 kwietnia był update w garminie i zaktualizował mi się ant stick, od tego czasu muszę parować za każdym razem urządzenie z zegarkiem po wyjęciu sticka z komputera, a na run-logu nie działa mi import treningu "połącz z garminem" wyskakuje mi device not found, macie podobny problem?

--
[run-log.com]

#2 2013-05-07 15:34:22

Mateo_kslo
Mateo_kslo

usb ant stick garmin

Już działa, dzięki.

--
[run-log.com]

#3 2013-06-09 21:45:50

zywy
zywy
Reputacja: +  0  -

usb ant stick garmin

Mateo_kslo
Już działa, dzięki.
Co zrobiłeś, że działa?

#4 2013-06-11 15:43:17

Mateo_kslo
Mateo_kslo

usb ant stick garmin

Myślałem, że to na stronie jakieś poprawki były naniesione tutaj, ale na wszelki wypadek zresetowałem ustawienia w garminie i ponownie sparowałem go ze stickiem, aczkolwiek teraz mam tak, że nawet jak 3 treningi zaznaczę to mogę zimportować jeden, bo od razu mnie przekierowuje do edycji biegu.

--
[run-log.com]

#5 2013-07-02 23:52:33

kwinol
kwinol
Reputacja: +  0  -

usb ant stick garmin

Mateo_kslo
Myślałem, że to na stronie jakieś poprawki były naniesione tutaj, ale na wszelki wypadek zresetowałem ustawienia w garminie i ponownie sparowałem go ze stickiem, aczkolwiek teraz mam tak, że nawet jak 3 treningi zaznaczę to mogę zimportować jeden, bo od razu mnie przekierowuje do edycji biegu.

Mam taki sam problem. Niestety nie pomogło przeinstalowanie driverów i pluginów, nie pomógł również hard reset. Dane z zegarka fruwają na Garmin Connect, a na run-logu wielka kicha w postaci "No devices found". Sprawdzałem na drugim komputerze i mam tak samo. Może ktoś znalazł rozwiązanie?

Stopka forum

Narzędzia moderatora