rocky1978
Witam. Szukam kompana do treningów biegowych, o podobnych celach. ZAPRASZAM W dwójke zawsze raźniej.
Cześć jestem JONA!
Ja raczej odpadam do wspólnego biegania, bo podobno szybko truchtam

, ale jeżeli mogę coś podpowiedzieć to : w Lesie Kabackim biegają zrzeszeni w Klubie ABC Kondycja,amatorzy. Takie profesjonalne treningi prowadzą Renata i Wiesław Paradowscy. Wejdź na ich stronę, a wszystkiego się dowiesz. Dzięki nim i swojej wytrwałości biegają: 5,10, półmaratony, maratony, a nawet maratony górskie. Ponadto Renata i Wiesław przychodzą i dopingują nas na biegach, tak jak było wczoraj na Biegu Powstania Warszawskiego. Biegłam na 5 km z mężem, dopingowali mnie wszyscy i jestem im za to wdzięczna!!.
W tym klubie biega też mój mąż- Piotr ( PINA- okropna gaduła), a i ja czasem zawitam. Przychodzą zapaleńcy skręceni na bieganie, ludzie przesympatyczni którzy poradzą, zdopingują, pomogą choćby dobrym słowem. Można na nich liczyć!!!. Jest tak sympatycznie,że po treningu stoimy i gadamy, gadamy i gadamy i tylko namolne telefony są w stanie nas od siebie oderwać. Mój mąż tradycyjnie przychodzi do domu ( po czasie), ale jest mu to wybaczone!!! Przychodzą osoby zaciekawione, początkujące i tak się dzieje, że zostają. Renata i Wiesław trenują też młodzież!
Treningi odbywają się w Lesie Kabackim ( jak pisałam) ,ale też na stadionie w Piasecznie, a zimą na sali na Ursynowie.
Jeśli masz ochotę spróbować takiego grupowego szaleństwa to zapraszam w imieniu swoim i innych.
Joanna N - ( JONA )