Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2015-10-28 11:48:29

smyku777
smyku777
Reputacja: +  0  -

Ból Lewej Stopy

Witam, mam wielką nadzieję że wkońcu tutaj czegoś się dowiem, po pierwsze chciałbym zaznaczyć że puchnie mi stopa 4 raz w tym roku ! zawsze zaczyna się od silnego bólu dużego palca, a potem ( po paru dniach ) bardzo silny ból u góry na zewnątrz stopy, praktycznie nie da się ruszyć stopą, już nie mówiąc o postawieniu na nią ciężaru ciała , nie jest to dna moczonowa , pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że ktoś miał podobny przypadek i pomoże to wyleczyć raz na zawsze

#2 2015-12-03 12:12:55

Majster1
Majster1
Reputacja: +  -1  -

Ból Lewej Stopy

Możliwe, że dopiero po jakimś czasie okazało się, że masz nieodpowiednie buty, sprawdzałeś testem morek stopy czy masz stopę supinująca czy pronującą? Warto sprawdzić żeby wiedzieć jakie później kupić buty. Chyba nie każda firma zwraca na to uwagę, New Balance na swojej stronce ma wymienione, któe buty są dla supinatorów, a które dla pronatorów, warto sprawdzić zanim zacznie się biegać

Stopka forum

Narzędzia moderatora