Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2016-06-22 22:31:33

vorex4
vorex4
Reputacja: +  0  -

Boląca kość miednicowa po intensywnym treningu

Cześć, on długie czasu gram w piłke jestem napastnikiem przez co musze duzo biegac, gram w miejskim klubie od długiego czasu gdy sporo pobiegam zaczyna “odzywać” się kość miednicowa dokladnie nwm czy ona ale w tym miejscu boli, można powiedziec ze ból dokładnie jest z tyłu na plecach bardziej, podrzucam link do zdjecia gdzie zaznaczyłem czerwonym kólkiem gdzie dokladnie ból jest , poprzedzam pytania dlaczego nie powiem tego trenerowi, ponieważ może mnie to wykluczyć z kolejnego sezonu, a jestem w tej chwili w podstawowym skladzie i jesli da sie ten ból samemu przez cwiczenia zalagodzic lub pozbyc to po cichu sie go pozbede i bede grał dalej bez zbednego hałasu.
Pozdrawiam serdecznie licze na fajne odpowiedzi

Edit:
Dopisze, że mam lekką skolioze (skrzywienie kręgosłupa)
Ma ktoś pomysł na jakieś ćwiczenia czy coś?

Edytowany vorex4 (2016-06-22 22:38:50)

#2 2016-07-24 23:59:09

tstomala
tstomala

A może to kręgosłup na odcinku lędzwiowym tak promieniuje, bynajmniej ja tak mam.

#3 2016-07-26 16:41:42

tstomala
tstomala

#4 2016-08-19 12:42:29

luckyone20
luckyone20

Nie wydaje mi się, żeby to była kość miednicowa. Ale faktycznie w poście wyżej kolega może mieć rację, że to odcinek lędźwiowy kręgosłupa. Tym bardziej prawdopodobne, bo masz skoliozę. Dla pewności idź do lekarza i na razie sam nie kombinuj z żadnymi ćwiczeniami na zneutralizowanie bólu

Stopka forum

Narzędzia moderatora