Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2016-07-07 09:05:08

arwer
arwer
Reputacja: +  0  -

Ból stopy

Witam,

Od 14 dni boli mnie stopa. a raczej ból zaczął się 14 dni temu lecz po tygodniu ustał - odczuwałem delikatnie czasem coś około 10 dnia lecz później już nic. Dziś po 14 dniach poszedłem pobiegać i ból znów wrócił. Niestety nie znalazłam informacji na temat tego, co jest przyczyną bólu i co z nim zrobić. Zazwyczaj opisywane są przypadki bólu umiejscowionego od strony podeszwy, mnie natomiast boli wierzch stopy. Konkretna lokalizacja bólu pokazana na rysunku.
Nigdy stopa nie bolała mnie w ten sposób.
Ból odczuwam przy chodzeniu (gdy zginam stopę), nie mogę swobodnie chodzić, kuleję. Ciężko mi określić co mnie boli. Kość? Staw? Stopa nie jest napuchnięta.
Boli również gdy odpoczywam po chodzeniu, przez ok. godzinę, potem zanika. Pojawia się, gdy znów chodzę.
Oczywiście zastanawia mnie przyczyna bólu, bardziej jednak zastanawia mnie, czy powinnam zgłosić się do lekarza, czy może jeszcze poczekać?
Stopę smaruję kilka 2 razy końską maścią.
Może to być odbicie stopy ?? marsz przeszedłem w butach wojskowych z obciążeniem 15kg na plecach

Będę wdzięczna za odpowiedzi.

Your text to link here…

#2 2016-07-24 23:53:05

tstomala
tstomala
Reputacja: +  0  -

Ból stopy

Raczej na forum nie znajdziesz odpowiedzi taką samą dolegliwość może mieć inna osoba a może chodzić o całkiem inną sprawę. LEKARZ !!!!!!!!!!!!!!!!

Stopka forum

Narzędzia moderatora